Behandlinger

Spraytan

Her på siden kan du læse mere om vores arbejdsområde i forbindelse med spraytan i Herlev. Læs mere her på siden. Har du nogle spørgsmål til nedenstående, er du velkommen til at henvende dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Spraytan

Få sommerglød på få minutter med spraytan i Herlev

Du skal til din venindes fødselsdagsfest i weekenden og har købt den fineste kjole til anledningen. Du prøver kjolen foran spejlet derhjemme og tænker ”hvor ville det klæde kjolen, hvis jeg havde bare lidt kulør”. Kender du det? Vi har en nem og hurtig løsning til dig. Spraytan! Med en spraytan bliver du flot sommerbrun uden at udsætte din krop for farlige stråler fra solen eller solariet. Altså kan du blive brun med god samvittighed.

Vi giver dig en naturlig og jævn glød

Måske er du bange for, at spraytan vil give dig en orange kulør?

Det er aldrig tilfældet hos os.

Vi anvender nemlig produkter fra That’ So, som tilbyder en bred vifte af farvenuancer, der alle giver dig en naturlig brun farve. Produkterne giver os altså mulighed for at finde den farve, der passer absolut bedst til dig.

Ud over det giver produkterne dig den smukkeste glød.

Nogle frygter, at spaytan vil lugte. Vores produkter har en mild og let parfumeret duft, så når du vælger os, er der ingen grund til at frygte ubehagelige dufte.

Når du får lavet en spraytan hos os, lover vi dig også et jævnt resultat.

Måske har du prøvet selv at påføre selvbruner før og oplevet et ujævnt resultat?

Det kan nemlig være svært selv at påføre selvbruner korrekt og vurdere hvor meget, der skal på.

Når du besøger os, er der en person, som sprayer væsken på. Det kaldes en personlig spraytan. Tanning væsken påføres manuelt med en professionel airbrush pistol og efterlader derfor ingen striber eller uønskede spor.

Vi kan altså garantere dig et naturligt og jævnt resultat.

Hvor længe holder en spraytan?

Efter blot én behandling hos os vil du opnå en farve, som havde du lige været sydpå. Farven holder ca. 5-10 dage. Og behandlingen er fuldstændig ufarlig.

Det er derfor en sund og sikker måde at holde sin hud flot og solbrun på.

Prisliste

Behandlinger og priser

  • Spraytan 1 pers. (20 min.) 250 kr.
  • Spraytan 2 pers. (30 min.) 300 kr.
Kontakt Smukke Fødder
Få en hurtig og smuk kulør

I løbet af ganske få minutter kan vi forvandle en bleg vinterkrop til en solkysset sommerkrop. Ønsker du at bestille en tid til spraytan? Så ring eller skriv til os. Vi glæder os til at høre fra dig.