Behandlinger

Hotstone massage

Her på siden kan du læse mere om vores arbejdsområde i forbindelse med Hotstone Massage i Herlev. Læs mere her på siden. Har du nogle spørgsmål til nedenstående, er du velkommen til at henvende dig. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Hotstone Massage

Hotstone massage i Herlev

Her på siden kan du læse mere om vores arbejdsområde i forbindelse med Hotstone Massage. Læs mere her på siden. Har du nogle spørgsmål til nedenstående, er du velkommen til at henvende dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hos Smukke Fødder tilbyder vi Hotstone massage i Herlev. Hotstone massage er en af afslappende massageform, der er meget populær grundet de varme stens mange gode egenskaber.

Hotstone massage er en alternativ massageform, som er kendt for at fremme afslappelse og tilmed forbedret blodcirkulation. Den beroligende varme fra de varme massage sten lindrer muskelspændinger, smerter og meget andet.

Hotstone massage er en meget gammel massageform, hvorved de opvarmede lavasten masseres med behagelige rullende og blide bevægelser på kroppen.

Varmen fra stenene breder sig langsomt til hele kroppen og trænger dybt ind i musklerne og løsner diverse spændinger. Har du spørgsmål til behandlingen, kan du trygt henvende dig. 

Prisliste

Behandlinger og priser

  • 25 min. 300 kr.
  • 55 min. 550 kr.
Kontakt Smukke Fødder
Bestil en tid

Skal vi forkæle dine fødder, gøre dine negle smukke eller noget helt fjerde? Book en tid med det samme. Vi ser frem til at se dig i klinikken.