Behandlinger

Fodpleje

Her på siden kan du læse mere om vores arbejdsområde i forbindelse med fodpleje. Læs mere her på siden. Har du nogle spørgsmål til nedenstående, er du velkommen til at henvende dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Fodpleje

Vil du have smukke og velplejede fødder?

Tænger dine fødder til en kærlig hånd, så du kan vise dem frem i sommersandaler eller stiletter? Las os forkæle dine fødder, så de bliver uimodståelige. Vi tilbyder et hav af lækre fodbehandlinger, som du kan læse om her på siden.

Vores fodbehandlinger

Her har vi samlet en oversigt over de behandlinger, vi tilbyder.

Komplet fodbehandling

Denne fodbehandling begynder med et afslappende fodbad. Badet bruges til at blødgøre hård hud, negle og neglebånd. Herefter klipper vi dine negle på en måde, der forebygger nedgroede negle og infektioner i neglefalsen. Vi sliber dem også og sørger for, at alle skarpe kanter og hjørner udlignes. Efter det fjerne vi hård hud og evt. ligtorne.

Som prikken over i’et giver vi dine fødder en let fodmassage og smører dine fødder ind i creme, der passer perfekt til din hudtype.

Luksus 1

Denne behandling er til dig, der ønsker lidt ekstra luksus. Vi begynder behandlingen med et dejligt og velduftende fodbad.

Efter det klipper og sliber vi dine negle samt fjerne hård hud. Dernæst smører vi dine hænder og fødder ind i en rig og nærende creme og dypper dem i paraffin. Paraffinen sørger for, at cremen virkelig kan trænge ind i huden og efterlader den babyblød. Vi anbefaler særligt denne behandling til vores kunder med tørre hænder og fødder.

Luksus 2

Dette er også en behandling til dig, der sætter pris på lidt ekstra luksus. Behandlingen indledes med et fodbad, hvorefter dine negle bliver klippet og slebet.

Efterfølgende smører vi dine fødder ind i en lækker peelingcreme, der fjerner døde hudceller. Behandlingen afsluttes med en let fodmassage, hvor fødderne smøres ind i lækker creme.

Udvidet luksus 2

Er du i humør til lidt ekstra luksus, kan vi udvide “Luksus 2” for dig. Denne udvidede behandling består af en times komplet fodpleje inkl. peeling af fødder og underben. Behandlingen afsluttes med en let fodmassage.

Luksus 3

Denne behandling vil gøre underværker for dine fødder og negle. Vi indleder behandlingen med at give dine fødder et dejligt fodbad. Herefter klipper og sliber vi dine negle pæne samt fjerter hård hud.

Og så til det ekstraordinære ved denne behandling. Vi fortryller dine negle til smukke og velplejede negle med Shellac. Du kan både få franske negle eller vælge en fin farve. Behandlingen afsluttes med en let fodmassage og fantastiske creme.

Prisliste

Behandlinger og priser

  • Komplet fodbehandling 360 kr.
  • Luksus 1 550 kr.
  • Luksus 2 500 kr.
  • Udvidet luksus 2 550 kr.
  • Luksus 3 600 kr.
Kontakt Smukke Fødder
Bestil en tid

Har du fundet en behandling, der lyder tiltalende? Så kan du ringe og bestille en tid med det samme. Er du i tvivl om hvilken behandling, der passer til dine fødders behov? Ring til os, og i fællesskab finder vi den behandling, der passer bedst til dig. Vi lover, at du efter en behandling hos os vil føle dig svævende. Vi glæder os meget til at høre fra dig.