Behandlinger

Nedgroet negl

Her på siden kan du læse mere om vores arbejdsområde i forbindelse med nedgroet negl i Herlev. Læs mere her på siden. Har du nogle spørgsmål til nedenstående, er du velkommen til at henvende dig. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Døjer du med nedgroet negl?

Behandling af nedgroet negl i Herlev

Oplever du smerte, hævelse samt rødme på din tå? Så har du højst sandsynligt en nedgroet negl. Hos Smukke Fødder tilbyder vi behandling af nedgroet negl i Herlev.

En nedgroet negl vil sige, at neglen gror ned i det bløde væv i tåen (også kaldet neglefasen). Og det er bestemt ikke smertefrit.

Her kommer vi ind i billedet. Vi tilbyder nemlig behandlinger, der får din negl til at gro den rette vej igen og lindrer smerten.

Sådan behandler du nedgroet negl

Når det kommer til behandlingen af en nedgroet negl, kan tilstanden bedst afhjælpes ved en klipning ud fra den helt rette teknik.

Måske overvejer du selv at klippe neglen for at få den til at gro den rette vej igen. Det vil vi fraråde dig at gøre, da det kan gøre mere skade end gavn.

Vi kan også fremstille en skræddersyet metalbøjle, som skånsomt retter din negl op igen. Det lyder smertefuldt, men det er det slet ikke. Vi fremstiller bøjlen, så den passer perfekt til din tå.

Vi vil anbefale dig at bestille en tid hos os, så vi kan vurdere hvilken behandlingsforme, der passer bedst til din negls tilstand.

Prisliste

Behandlinger og priser

  • Klipning af negl ud fra bestemt teknik x kr.
  • En bøjle i forbindelse med komplet fodpleje 200 kr.
  • Tilpasning af allerede påsat bøjle med fodbehandling 155 kr.
  • Tilpasning af allerede påsat bøjle uden fodbehandling 75 kr.
  • Delbehandling (enkelt problem) 205 kr.
Har du en nedgroet negl?
Vi står klar til at hjælpe

Bestil en tid hos os, og vi undersøger og behandler din fod. Vi har mange års erfaring med alle former for fodbehandlinger og fodpleje, og vi har set mange scenarier. Vi har hjulpet mange kunder af med smertefulde nedgroede negle, derfor kan du trygt vælge os. Vi lytter altid til dine ønsker og finder en løsning, du er tilfreds med. Det vigtigste for os er nemlig, at du bliver glad for resultatet.